Om oss

Välkommen till en sida som ska fokusera på både det yttre och på det inre. Vi anser att allt hör ihop: man kommer aldrig att nå sitt yttersta rent utseendemässigt om man inte mår bra inombords. Och – man mår väldigt bra inombords om man känner att man är snygg och exempelvis har en bra hårdag.

Här kommer vi att samla olika tips om makeup, om produkter, om olika hudkrämer som man kan göra i det egna hemmet – exempelvis ansiktsmasker – och vi kommer utöver det även att titta närmare på professionell hjälp som finns att tillgå.

Hur fungerar botox? Hur mycket kostar det att bleka tänderna? Kan fillers fungera för mina läppar? Vi kommer även att skriva om andra, mer avancerade behandlingar och ingrepp. Vad sker vid ett rumplyft? Kan man bränna fett med laser? Vad ska man tänka på inför en bröstförstoring? Vi ger svar på alla dessa frågor, men vi kommer att göra det objektivt. Det finns risker och dessa kommer vi att gå igenom sakligt. Samma sak gäller priser.

Hur mår du? Många idag mår dåligt och inte sällan så handlar det om stress och press: vi upplever att vi aldrig räcker till och att vi aldrig blir nöjda. Här ska vi gå igenom olika tips och detaljer som kan reducera stressen och skapa mer harmoni i vardagen. Det kan handla om allt från träning vidare till vikten av rätt kost. Vi ska, helt enkelt, ge dig bättre förutsättningar att både må bra och samtidigt se så bra ut som möjligt. Välkommen.