Kategorier
Skönhet

Skönhetskliniker hjälper många i Stockholm

Skönhetskliniker i Stockholm får många att tänka på operationer för att få superstora bröst eller ansikten som ser ut som dockors. Men faktum är att de hjälper många till ett lyckligare liv.

Anna hade under sex år levt i en småbarnsbubbla. Amning och blöjbyte var hennes omedelbara vardag och möten med vuxenvärlden var sporadiska. Men med tiden hade livet börjat lugna ner sig lite och väninnorna hade börjat fråga om hon inte skulle med ut på stan. Eftersom hon numera var ensamstående, tyckte de att hon behövde komma ut på marknaden igen.

Vilken man skulle vilja bli uppraggade av en småbarnsmamma? Sanningen var att hon skämdes över hur kroppen blivit. Eller rättare sagt brösten som nu var en sorglig historia där de hängde. Hon hade smygtittat på bröstoperationer men det var något hon alltid varit emot.

Besök i Stockholm blev besök på skönhetsklinik

Inför en jobbresa hade hon bokat tid för konsultation på en skönhetsklinik i Stockholm. Läkaren var fantastisk och förklarade processen. Alla hennes fördomar raserades när han förklarade om olika anledningar till att människor kom till honom. Plötsligt kändes en operation som det självklaraste steget i världen. Varför skulle hon inte få känna sig attraktiv igen?

Där och då bestämde hon sig för att göra det. Läkaren tog hennes uppgifter och skulle höra av sig med en tid för operation. Hon fick med sig lite material att läsa innan det var dags. Det kändes som om beslutet i sig gjort henne mera attraktiv. Plötslig tyckte hon att varenda man hon mötte log menande.