Kategorier
Okategoriserade

Ett leende ger ett bra första intryck – låt estetisk tandvård i Malmö hjälpa

Med åldern så blir tänder missfärgade och det är naturligt men kan medföra att du undviker att le vid möten. Det kan påverka hur du uppfattas. I Malmö finns hjälp att få med estetisk tandvård.

Det är så frustrerande att oroa sig över sitt leende. Om det rör sig om att du behöver ditt kaffe på morgonen eller om du snusar, röker, egentligen vad som helst, så kommer dina pärlvita tänder tyvärr bli, med tidens gång, missfärgade. Du kanske har tänder som blivit sneda? Du kanske aldrig ville ha tandställning som ung men nu ångrar du dig? Med åldern kanske du snarare drar lite halvhjärtat på smilbanden än att du försöker blända folk med ditt härliga leende. Men oroa dig inte! Det går att lösa med estetisk tandvård i Malmö.

Estetisk tandvård drar tillbaka tiden för dina tänder

Det finns många sätt att få tillbaka ditt leende med estetisk tandvård. Den vanligaste behandlingen är tandblekning. Tandblekning ger dig flera nyanser vitare tänder, är okomplicerad och kan utföras på klinik eller hemma. Du kan dölja dina missfärgningar med skalfasader som klistras fast på dina tänder. Och har du sneda tänder så kan detta justeras via tandreglering med Invisalign. Invisalign är tandskenor som konstrueras specifikt för dig och flyttar på dina tänder gradvis så att de hamnar rätt i munnen. Skenorna tas ut vid tandborstning och vid måltider och är därför bekvämare och mer hygieniska att bära än tandställning.